Op zoek naar kansspelen?

 
kansspelen
 
Newsletter Legale-Kansspel-Belgie.be/.
kansspelen Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Home Artikels kansspelen. Lijst van artikels. Is reclame maken voor kansspelen verantwoord? Volg ons op. Schrijf je in voor de Nieuwsbrief. Elke week de hoogtepunten van Radio 1 in je mailbox? Schrijf je hier in.: Je kan Radio 1 via FM beluisteren op deze frequenties.:
Kansspelen Gemeente Zele.
Het basisprincipe blijft namelijk dat alle kansspelen verboden zijn, behalve diegene die vergund zijn. De Wet op de kansspelen, de kansspelinrichting en de bescherming van de spelers van 7 mei 1999 tracht het gokken in goede banen te leiden. Zo is het aantal vergunningen dat wordt toegekend beperkt.
Online kansspelen terug vrijgesteld van btw.
die dubbele taxatie en discriminerende regeling met offline kansspelen werd door sommige aanbieders van online kansspelen een beroep tot vernietiging van de schrapping van die btw-vrijstelling ingediend bij het Grondwettelijk Hof. Het Grondwettelijk Hof heeft de aanbieders in het gelijk gesteld.
Plaatsen van een kansspel in een drankgelegenheid vergunning klasse C Onderneem in Kortrijk Kortrijk.
Er zijn geen kosten verbonden aan de aflevering van dit attest. Wetgeving of reglement. 7 mei 1999 Wet op de kansspelen, de kansspelinrichtingen en de bescherming van de spelers. Voor meer informatie, neem je best contact op met Economie Kortrijk.
Kansspelen Gemeente Tessenderlo.
De wet van 7 mei 1999 op de kansspelen, de kansspelinrichtingen en de bescherming van de spelers stelt tot doel de volledige kansspelsector te regelen en te controleren en de nodige bevoegdheden aan te reiken om een gedegen beleid ter bescherming van de spelers en voorkoming van verslaving op te zetten.
De reglementering rond kansspelen, loterijen en wedstrijden: de rode duivel zit hem in de details! Loyens Loeff Legal News.
Kansspelen zijn alle spelen of weddenschappen waarbij i een inzet wordt gedaan, ii er een kans is op winst of verlies van die inzet, en iii het toeval één van de elementen is zelfs een bijkomstig element dat het spelverloop, de keuze van de winnaar or de waarde van de prijs bepaalt.
Gokgedrag bij jongeren Weliswaar.
Iets minder dan de helft van de jongeren geeft aan dat er in hun gezin iemand gokt voor geld, maar dat het deelnemen aan kansspelen toch eerder niet aanvaard wordt in de thuiscontext. Slechts een minderheid geeft aan dat er door de ouders over kansspelen gesproken wordt, dat er afspraken werden gemaakt of dat het deelnemen aan kansspelen verboden werd.
Online kans en geldspelen terug vrijgesteld van btw BDO. BDO.
Voor online kansspelen en weddenschappen vanaf 22 mei 2018 kan de Administratie geen btw meer vorderen. Voor bijkomende vragen over dit onderwerp kunt u contact opnemen met het btw-team of een e-mail verzenden naar btw-tva@bdo.be.: Pascal Dauw, Partner, BDO Gent.
Kansspelen Ninove.
Kansspelen in drankgelegenheden. Vanaf 1 juli 2011 moeten bingo's' en one balls in café's' uitgerust zijn met een elektronische identiteitskaartlezer. Vooraleer de Kansspelcommissie de beslissing tot al dan niet vergunnen neemt, zal zij het voorafgaandelijk advies van de gemeente in aanmerking nemen.

Contacteer ons